انواع روش های درمان عدم نعوظ در مردان

روش های درمان عدم نعوذ

عدم نعوظ در مردان به دو علت متفاوت ایجاد می شود:

علت اول مشکل یا بیماری هایی هستند که دستگاه تناسلی فرد و عملکرد نعوظ فرد را تحت تاثیر قرار داده اند ٬‌در نتیجه فرد تمایل به برقراری رابطه داشته اما دستگاه تناسلی او دچار عدم نعوظ شده یا نعوظ کاملی را تجربه نمیکند که درمان عدم نعوظ در این بیماران، توسط پزشک متخصص ارولوژیست یا دکتر کلیه و مجاری ادراری و تناسلی صورت میگیرد
که این علت نیز در اثر بیماری های متفاوت فیزیکی ایجاد میگردد .

علت دوم به دلیل مشکلات روحی یا فکری یا استرس و سایر موارد که باعث میشود فرد از نظر ذهنی به نعوظ نرسد و تمایلی به ایجاد رابطه با شریک جنسی خود نداشته باشد و در عین حال فیزیک بدن او سالم بوده و دستگاه تناسلی فرد هیچگونه ایراد یا اشکالی نداشته باشد که درمان عدم نعوظ در این بیماران توسط پزشک روانشناس صورت میگیرد.

 

علت های بیماری فیزیکی عدم نعوظ در مردان

انواع بیماری هایی که مستقیما بر عملکرد فیزیکی بدن فرد تاثیر گذاشته و باعث ایجاد عدم نعوظ در فرد میشوند:

۱. مواردی که در عملکرد خون رسانی آلت تاثیر گذارند و بر اثر آنها فرد به مرور کیفیت نعوظ خود را از دست داده یا با کاهش سفتی آلت یا نعوظ ناقص رو به رو میشود :

در اثر کهولت سن یا بیماری هایی مثل قند٬ چربی ٬ دیابت ٬ فشار خون ٬ اضافه وزن ٬ عدم تحرک مناسب ٬ تغذیه ی نا صحیح ٬ کشیدن سیگار و غیره عملکرد خون رسانی به سیلندر های اسفنجی شکل دچار اختلال شده و در نتیجه کیفیت نعوظ فرد کاهش می یابد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این موارد به مطلب عملکرد نعوظ در مردان مراجعه نمایید .

۲. مواردی که بافت خود آلت را تحت تاثیر قرار داده و عملکرد سیلندر ها را دچار مشکل فیزیکی می‌کنند :

بیماری هایی چون نشت وریدی، شکستگی آلت یا پارگی سیلندر های آلت، ضربه به آلت و … باعث صدمه به بافت آلت و سیلند های آن شده و در عملکرد نعوظ فرد تاثیر گذاشته یا فرد را دچار عدم نعوظ کامل می‌نمایند.

 

درمان عدم نعوظ، شلی آلت

علت های روانی و غیر فیزیکی

در این دسته همانطور که توضیح داده شد آلت تناسلی و دستگاه تناسلی فرد سالم بوده و در اثر مشکلات روحی توانایی نعوظ خود را از دست داده است و توسط پزشک روان شناس بررسی و درمان می شوند. موارد این حالت می تواند شامل افسردگی، ترس، اضطراب، خشم، مشکلات زندگی ومهم ترین آن اختلاف و عدم تمایل به شریک جنسی میباشد . اکثر بیمارانی که بعد از ازدواج و در مدت کوتاهی نعوظ خود یا تمایل به شریک جنسی خود را در مدت کوتاهی از دست میدهند، ‌پس از بررسی ها مشخص میشود که در اثر مشکلات روحی یا اختلافات زناشویی بعد از ازدواج دچار این عارضه شده اند و نیاز به مشاوره ی روانی در این مورد دارند. مشاوران و روانپزشکان افراد را در این زمینه مشاوره داده و راه حل های ممکن را برای آنها بازگو می کنند.

 

 

نعوظ در مردان

برای اینکه تشخیص دهید علت عدم نعوظ در شما مشکلات روحی هست یا فیزیکی میتوان از یک تست ساده استفاده کرد. اگر شما فردی هستید که در زمان رابطه ی جنسی، تمایل به داشتن رابطه را در خود احساس میکنید و بر انگیخته میشود و هیجان زده شده و علایم آمادگی برای سکس یا رابطه ی جنسی را در خود احساس میکنید مثل گرایش به شریک جنسی و اصطلاحا هوس ایجاد رابطه در شما ایجاد می شود، تمرکز حواس در رابطه دارید و در زمان سکس تنها به شریک جنسی خود فکر میکنید و اصطلاحا در زمان رابطه افکار نا مرتبط یا …. به سراقتان نمی آید و آلت شما به سفتی کامل نمیرسد یا نعوظ کامل را تجربه نمیکنید یا اصلا نعوظ ندارید‌ علت بیماری نعوظ در شما مشکلات فیزیکی میباشد و باید به پزشک ارولوژیست مراجعه نمایید .
اما اگر شما فردی هستید که در زمان رابطه بر انگیحتگی لازم را ندارید نمیتوانید به شریک جنسی خود متمرکز شوید ‌در زمان رابطه به موارد غیر جنسی یا نامرتبط دیگر مانند مشکلات مالی و …. فکر میکنید و اصطلاحا حواستان از رابطه جنسی خود پرت میشود یا حس خوشایند و بر انگیختگی جنسی با شریک جنسی خود ندارید و به زبان ساده تر شریک جنسی شما برای شما جذابیت جنسی ندارد و به احتمال قوی علت عدم نعوظ یا مشکلات نعوظ شما ناشی از مشکلات روحی میباشد.

اما در هر دو حالت برای تشخیص قطعی و دقیق میتوانید به پزشک ارولوژیست مراجعه نمایید و پزشک و متخصص ارولوژیست با انجام آزمایشات تخصصی و معاینه ی شما میتواند تشخصی دقیق تری بر این موضوع داشته باشد.

 

انواع روش های درمان عدم نعوظ

در زیر به روش های درمان بیماری عدم نعوظ ایجاد شده توسط مشکلات فیزیکی که در بالا اشاره شد ٬ توسط متخصص ارولوژی می پردازیم. روش های درمان عدم نعوظ به دو دسته ی متفاوت تقسیم بندی می شوند:

1- روش های دارویی، دارو های خوراکی

این روش برای افرادی استفاده می گردد که دچار اختلال نعوظ هستند و کیفیت نعوظ آنها کاهش یافته است. افرادی مثل بیماران دیابتی و … با تشخیص پزشک متخصص شدت اختلال و علت آن مشخص شده و بسته به شرایط فیزیکی هر فرد برای او دسته ای از دارها تجویز میگردد و انتخاب نوع دارو و روش استفاده از دارو توسط متخصص ارولوژی و بعد از بررسی شرایط فیزیکی بدن بیمار صورت میگیرد و تجویز یک نسخه برای تمام افراد دچار عدم نعوظ بسیار خطرناک میباشد . پس لطفا از استفاده از داروهای تجویز شده برای سایر افراد یا مصرف دارو بدون تجویز پزشک‌ خود داری نمایید .

 

درمان دارویی برای عدم نعوظ مردان، دارو های غیر خوراکی 

در این روش فرد قبل از هر بار نزدیکی، داروهای تزریقی را در داخل آلت خود تزریق می کند و به کمک این تزریق به نعوظ مصنوعی یا نعوظ غیر طبیعی خواهد رسید .  این روش برای افرادی که دچار کاهش کیفیت نعوظ یا دچا عدم نعوظ میباشند تجویز می گردد. بیشتر افرادی که دچار بیماری های قلبی هستند و نمیتوانند داروهای خوراکی مصرف نمایند در این دسته قرار میگیرند.

 

تزریق آمپول به آلت قبل از نزدیکی برای ایجاد نعوظ مصنوعی

2- روش های غیر دارویی 

وکیوم آلت 

وکیوم آلت برای برخی از بیمارانی که دچار نشت وریدی هستند تجویز می گردد که تنها در تعداد معدودی از آنها بهبود در عملکرد نعوظ مشاهده شده است (درمان کامل صورت نمی پذیرد). وکیوم آلت تناسلی یک لوله توخالی ای است که لوله دور آلت جنسی قرار گرفته و سپس پمپ هوای درون لوله را خالی می کند. عملکرد وکیوم آلت تناسلی و روش درمان وکیوم آلت تناسلی به این شکل است که خلائی ایجاد میکند که باعث پمپاژ خون و پر خون شدن رگ های آلت میگردد و این کار به مرور و با تکرار باعث بهبود عملکرد خون رسانی در آلت شده و در برخی موارد نادر بهبود نعوظ در افراد دیده می شود .

 

لیزرتراپی 

در این روش به کمک اشعه ی لیزر میتوان عملکرد خون رسانی به بافت آلت را بهبود بخشید. همانطور که قبلا گفتیم لیزر آلت تناسلی، باعث ایجاد بهبود در عملکرد گردش خون در رگ های خونی آلت شده و بدین طریق باعث بهبود کیفیت نعوظ میشود و معمولا این روش برای افرادی تجویز میشود که دچار کاهش کیفیت نعوظ شده اند و تمایلی به مصرف دارو ندارند.

 

۳. روش های جراحی

روش های جراحی نیز شامل دو دسته میباشند :

  1. جراحی بستن وریدی

جراحی بستن وریدی که برای بیماران با مشکل نشت وریدی تجویز میشود و پزشک با جراحی ورید آلتی که دچار مشکل شده است آن را میبندد. که موارد نادری پاسخ مناسبی به این جراحی ها داده اند.

پروتز آلت

  1. جراحی پروتز آلت

در این روش پروتز در داخل بافت اسفنجی شکل کپسول آلت قرار میگیرد  و تنها روش درمان در بیمارانی است که بافت آلت آنها دچار اختلال در عملکرد شده مثل بیمارانی که دچار نشت وریدی هستند یا در اثر شکستگی آلت بافت اسفنجی آلت صدمه دیده اند یا بیمارانی که دچار مشکلات دیابت یا قلبی یا …. هستند. همچنین افرادی که عملکرد آلت آنها کاملا دچار مشکل شده و توانایی مصرف دارو را ندارند مثل بیماران قلبی، که درمان آنها تزریق قبل از هر رابطه است (و تمایل به انجام این کار ندارند)، جراحی ایمپلنت یا پروتز آلت تنها روش قطعی درمان عدم نعوظ در آقایان است که جواب دهی صد درصدی داشته و مشکل نعوظ بیمار به صورت قطعی درمان می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *